Καλώς ήρθατε στο Akrolithos Luxury Suites. Υποσχόμαστε να κάνουμε την διαμονή σας ξεχωριστή. Για να διασφαλίσουμε τον σεβασμό προς τον χώρο φιλοξενίας αλλά και προς τους τους υπόλοιπους ένοικους, δημιουργήσαμε κάποιους βασικούς κανόνες. Το προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με όποιον τρόπο χρειαστεί, και για να κάνει την διαμονή σας στο Akrolithos Luxury Suites αξέχαστη!
Παρακαλούμε αφιερώστε ελάχιστα λεπτά ώστε να διαβάσετε με προσοχή.

Check in/Check out

Check in: 15:00 – Check out: 11:00

Για το check-in είναι απαραίτητη η επίδειξη θεωρημένης ταυτότητας ή επικαιροποιημένου διαβατηρίου. Σε περίπτωση καθυστερήσεων ή ταλαιπωρίας πτήσεων, ενώ ταξιδεύετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για check-in νωρίς ή check-out αργά, εκτός εάν έχουμε επιβεβαιώσει πολύ εκ των προτέρων. Σε περίπτωση που το check-in και/ή το check-out πριν τις 11:00 π.μ. και μετά τις 15:00, ενδέχεται να καταβληθεί επιπλέον χρέωση. Προκειμένου να συμμορφωθείτε με την τοπική νομοθεσία, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε ένα «Συμφωνητικό ενοικίασης» απευθείας με τον ιδιοκτήτη του καταλύματος κατά το check-in. Η παραλαβή της κάρτα-κλειδιού γίνεται κατά το check-in, και πρέπει να παραδοθεί στην υποδοχή του καταλύματος κατά την αποχώρησή σας. Σε περίπτωση απώλειας ή μη επιστροφής της κάρτας, θα υπάρξει χρέωση … για την έκδοση καινούριας κάρτας.

Πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων

Όταν κάνετε κράτηση για μια από τις σουίτες μας, χρειαζόμαστε τις ακόλουθες πληροφορίες, τις οποίες συλλέγουμε και αποθηκεύουμε για να προετοιμάσουμε τα απαραίτητα έγγραφα για την ενοικίασή σας, καθώς και για να εξυπηρετήσουμε άψογα την κράτησή σας: Όνομα, Διεύθυνση, Χώρα Διαμονής, Τηλέφωνο, Email, Αριθμό Διαβατηρίου/Ταυτότητα και ΑΦΜ (Μόνο για κατοίκους Ελλάδας). Αρχικά γίνεται κράτηση μεταξύ του Ενοικιαστή και του Akrolithos Luxury Suites που εκπροσωπεί τον ιδιοκτήτη του ακινήτου για μια συγκεκριμένη σουίτα. Κάθε κράτηση που γίνεται για μια από τη σουίτα μας – μέσω οποιουδήποτε καναλιού και με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο – υπόκειται στους ακόλουθους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στη Συμφωνία Μίσθωσης, την οποία υπογράφει ο Ενοικιαστής κατά την άφιξή του. Μπορείτε να βρείτε τις διατάξεις της Συμφωνίας Μίσθωσης κάνοντας κλικ στο κουμπί στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Ο Ενοικιαστής μπορεί να ενημερωθεί για αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις επισκεπτόμενος τον ιστότοπό μας οποιαδήποτε στιγμή, πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την ολοκλήρωση της κράτησής του.

Το Akrolithos Luxury Suites σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τύπους κράτησης.

-Με την Ευέλικτη Κράτηση πληρώνετε προκαταβολή 30% του συνόλου της διαμονής σας, η οποία καταβάλλεται κατά τη διαδικασία της κράτησής σας, ενώ το υπολειπόμενο ποσό εξοφλείται κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο. Εάν ακυρώσετε την κράτησή σας σε περισσότερες από 30 ημέρες πριν την προγραμματισμένη άφιξή σας, τότε δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον χρέωση και η προκαταβολή επιστρέφεται. Εάν ακυρώσετε σε λιγότερες από 30 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη άφιξή σας, τότε η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, πρώιμης αναχώρησης ή άφιξης μετά την ημερομηνία της κράτησης, επίσης θα χρεωθεί το 100% του υπολειπόμενου κόστους διαμονής.

-Η Μη Επιστρέψιμη Κράτηση εφαρμόζεται σε περιπτώσεις ειδικών χρεώσεων και προσφορών και προϋποθέτει την άμεση εξόφληση (100%) του συνόλου της διαμονής σας, κατά την κράτησή σας. Δεν επιτρέπονται αλλαγές σε αυτού του τύπου τις κρατήσεις και όλες οι πληρωμές είναι μη επιστρέψιμες. Επίσης, δεν είναι δυνατή η επιστροφή σε καταβληθέντα ποσά ούτε σε περίπτωση ολικής ακύρωσης της κράτησης ή μη εμφάνισης.

-Τέλος, σας τονίζουμε πως η αναγνώριση οποιασδήποτε κράτησης από το Akrolithos Luxury Suites γίνεται μόνο γραπτώς και είναι απαραίτητη για την επιβεβαίωσή της.

Ακύρωση ή τροποποίηση από εμάς

Αν και είναι απίθανο να χρειαστεί να κάνουμε οποιεσδήποτε αλλαγές σε επιβεβαιωμένες κρατήσεις, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν. Εάν για οποιονδήποτε λόγο πέρα από τον έλεγχό μας δεν μπορέσουμε να σας παρέχουμε τη σουίτα που έχετε κάνει κράτηση, διατηρούμε το δικαίωμα να σας μεταφέρουμε σε παρόμοια ή καλύτερη. Ωστόσο, εάν αυτό δεν είναι δυνατό ή δεν επιθυμείτε να μεταφερθείτε, θα ακυρώσουμε την κράτηση και θα επιστρέψουμε το 100% του ποσού που καταβλήθηκε σε εμάς, αλλά δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν άλλες χρεώσεις ακύρωσης.

Πολιτική φιλοξενίας παιδιών (ανηλίκων)

Τα παιδιά έως 2 ετών φιλοξενούνται δωρεάν. Όλα τα παιδιά από 3 έως 17 ετών, μπορούν να φιλοξενηθούν σε καναπέδες με χρέωση… Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης έως ενός βρεφικού κρεβατιού σε κάθε δωμάτιο με χρέωση 25 ευρώ ανά κράτηση.

Ελάχιστη περίοδος ενοικίασης

Η ελάχιστη περίοδος ενοικίασης είναι 5 διανυκτερεύσεις τους μήνες Μάϊο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο και 7 διανυκτερεύσεις τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης, ο ενοικιαστής καλείται να καταβάλει το 100& του συμφωνηθέντος ποσού της κράτησής του.

Αριθμός ενοικιαστών

Μόνο ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών που αναγράφεται στην περιγραφή της σουίτας σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαμονή σε αυτή. Σε περίπτωση υπέρβασης του αριθμού αυτού, έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από εσάς να εκκενώσετε τη σουίτα και να ακυρώσετε την κράτηση, με 100% πρόστιμο των εξόδων ενοικίασης της σουίτας που καταβάλλονται σε εμάς ή επιβάλλεται επιπλέον χρέωση επισκέπτη, η οποία δηλώνεται σαφώς στο μισθωτήριο συμβόλαιο.

Δικαιώματα Ιδιοκτήτη

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την είσοδο σε οποιονδήποτε πελάτη ή επισκέπτη, σύμφωνα με την κρίση του προσωπικού ή της διοίκησης, ο οποίος φέρει σε κίνδυνο την άνεση ή την ασφάλεια των υπόλοιπων πελατών του Akrolithos Luxury Suites ή του προσωπικού, ασχέτως με την έκβαση αιτήματος για αποζημίωση. Διατηρούμε το δικαίωμα να εισέρθουμε στα δωμάτια σε επείγουσες περιπτώσεις για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα της ιδιοκτησίας και για να προβούμε σε οποιεσδήποτε πράξεις κριθούν απαραίτητες. Έχουμε επίσης το δικαίωμα να προβούμε στις αναγκαίες πράξεις προκειμένου να επαναφέρουμε την τάξη σε περίπτωση που η συμπεριφορά οποιουδήποτε πελάτη είναι ανεπίτρεπτη ή παραβιαστούν οι κανόνες του καταλύματος. Έχουμε το δικαίωμα να απαγορεύσουμε την παραμονή πελατών στον χώρο μας και να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της διακοπής της διαμονής και της ειδοποίησης των κρατικών Αρχών, σε περίπτωση που γίνει επανειλημμένα σύσταση στον πελάτη ή προς απάντηση σοβαρότατων παραβιάσεων, ασχέτως με την έκβαση αιτήματος για αποζημίωση.

 

Παράπονα

Οι περιγραφές των σουιτών που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας είναι ακριβείς. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την έλλειψη παροχής νερού, φυσικού αερίου ή ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω τεχνικού προβλήματος πέρα από τον έλεγχό μας. Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε για οποιαδήποτε δυσαρέσκεια σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι και να σας παρέχουμε μια αξέχαστη διαμονή. Παράπονα που υποβάλλονται μόνο στο τέλος της περιόδου των διακοπών δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

 

Συμπεριφορά και ζημιές

Κάνοντας μια κράτηση μαζί μας γίνεστε επίσης υπεύθυνοι για τη σωστή και αξιοπρεπή συμπεριφορά σας. Είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που εσείς ή οι συνταξιδιώτες σας μπορεί να προκαλέσετε στην ιδιοκτησία ή στο περιεχόμενό της. Απαιτείται να αναφέρετε τυχόν ζημιές στο προσωπικό του ιδιοκτήτη και να επιβαρυνθείτε με το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης. Εάν συμπεριφέρεστε χωρίς σεβασμό προς το ακίνητο, το περιεχόμενό του, το προσωπικό/συνεργάτες ή τους άλλους ενοικιαστές, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου έχει το δικαίωμα να σας ζητήσει να εκκενώσετε το ακίνητο αμέσως, με 100 % πρόστιμο του κόστους ενοικίασης διακοπών που τους καταβλήθηκε. 

 

Διασκέδαση στις σουίτες

Τα ψυχαγωγικά πάρτι και οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν μεγαλύτερο αριθμό προσκεκλημένων που υπερβαίνουν τον μέγιστο αριθμό προσκεκλημένων που περιγράφεται απαγορεύονται αυστηρά, εκτός εάν εγκριθεί πλήρως εκ των προτέρων από τον ιδιοκτήτη. Σε περίπτωση που κάνετε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του ακινήτου με τέτοιο τρόπο, ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει από όλους τους επισκέπτες να εκκενώσουν το ακίνητο αμέσως, με 100 % πρόστιμο επί του κόστους ενοικίασης των διακοπών. Δεν επιτρέπονται πάρτι με δυνατή μουσική.

 

Αποποίηση τραυματισμού ενοικιαστών

Ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για οποιοδήποτε ατύχημα ή τραυματισμό που προκλήθηκε στους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο κατάλυμα σε καμία περίπτωση. Ο μισθωτής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να ασφαλίσει επαρκώς τον εαυτό του, την οικογένειά του, τους συνοδοιπόρους και τα υπάρχοντά τους.

 

Χρήση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας

Λόγω της αυξημένης ζήτησης της περιόδου, παρατηρούνται  προβλήματα ξηρασίας στη Χαλκιδική. Επομένως, το νερό είναι ένα αγαθό που πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ τους καλοκαιρινούς μήνες. Εάν αντιμετωπίζετε έλλειψη νερού, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε έγκαιρα για να αποκαταστήσουμε την παροχή του. Η ηλεκτρική ενέργεια μπορεί επίσης να διακοπεί, συνήθως για σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ταλαιπωρία που δημιουργείται από γεγονότα πέρα από τον έλεγχό μας. Εξοικονομήστε νερό και ηλεκτρική ενέργεια προστατεύοντας το περιβάλλον

 

Προσωπικά αντικείμενα

Τα πολύτιμα αντικείμενα που απομένουν στη σουίτα είναι προσωπική ευθύνη των πελατών. Ούτε το Akrolithos Luxury Suites-ο ιδιοκτήτης, ούτε το προσωπικό της ιδιοκτησίας μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για την απώλεια, την κακή τοποθέτηση ή τη ληστεία τους ανά πάσα στιγμή.

 

Αστική ευθύνη

Το Akrolithos Luxury Suites δεν έχει καμία νομική ευθύνη ή καμία ευθύνη οποιουδήποτε είδους για οποιαδήποτε πράξη ή ψευδείς πληροφορίες, περιγραφή ή υπόσχεση που παρέχεται από οποιοδήποτε εξωτερικό συνεργάτη, συνεργάτη, ταξιδιωτικό πράκτορα, γραφείο ταξιδιού, ταξιδιωτικό πράκτορα ή οποιονδήποτε προσπαθεί να προωθήσει ή να πουλήσει.

Οδηγός Διαμονής

Σας διαβεβαιώνουμε πως εργαζόμαστε σκληρά για τη διατήρηση της υγείας και της ασφάλειας τόσο των εργαζομένων, όσο και των επισκεπτών μας. Οι κάτωθι κανόνες διαμονής και λειτουργίας του καταλύματος ακολουθούν τις ενδεδειγμένες οδηγίες και τα ισχύοντα πρωτόκολλα υγιεινής ώστε να εξασφαλίσουμε μια ευχάριστη και ασφαλή διαμονή.

  • Η υποδοχή του καταλύματος είναι διαθέσιμη από τις 08:00 έως τις 23:00. Όλα τα εισερχόμενα μηνύματα εντός ωραρίου απαντώνται την ίδια ημέρα, ενώ τα μηνύματα εκτός ωραρίου, απαντώνται την επόμενη.
  • Το ωράριο λειτουργίας του πρωϊνού είναι 08:00 έως 11:00. Για τη διασφάλιση της ποιότητας του φαγητού, αλλά και της εξυπηρέτησής σας, παραγγείλετε το εξατομικευμένο πρωϊνό σας από την προηγούμενη μέρα και δηλώνοντας την ώρα προσέλευσής σας, μέσω της ειδικής εφαρμογής που θα σας δοθεί στην υποδοχή ή εντύπως. Μπορείτε να παραγγείλετε το πρωϊνό σας στο δωμάτιο, με επιπλέον χρέωση.
  • Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία και για την άνεση, ασφάλεια και υγιεινή των πελατών μας, ισχύει αντικαπνιστική πολιτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του καταλύματος. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τον κανονισμό, ο κάθε παραβάτης καλείται να πληρώσει πρόστιμο για να καθαριστεί ο χώρος, όπως προβλέπεται από τον νόμο. 
  • Απαγορεύεται η διαμονή κατοικίδιων ζώων σε όλους τους χώρους του καταλύματος.
  • Η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι ελεύθερη σε όλους τους χώρους του καταλύματος. Προμηθευτείτε τον κωδικό πρόσβασης κατά την άφιξή σας στην υποδοχή.
  • Στην υποδοχή λειτουργεί δωρεάν υπηρεσία φύλαξης αποσκευών.
  • Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι κατά τη διαμονή σας, αποφεύγοντας θορύβους που ενοχλούν τους άλλους ενοίκους του καταλύματος.
  • Παρακαλείστε να κλειδώνετε το δωμάτιο, καθώς και το χρηματοκιβώτιο. Ο ιδιοκτήτης φέρει ευθύνη μόνο για τα πολύτιμα ή μεγάλης αξίας αντικείμενα και χρήματα που του έχει παραδώσει ο πελάτης, δίνοντας σχετική απόδειξη.
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άλλους επισκέπτες, οι οποίοι δεν διαμένουν στο κατάλυμα. Η ιδιωτικότητά σας, είναι κύριο μέλημά μας.
  • Τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινώς, ενώ ο ιματισμός αλλάζει κάθε δεύτερη μέρα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε άλλο πρόγραμμα, απευθυνθείτε στην υποδοχή. 
  • Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό μόνο τις ώρες που βρίσκεστε στο δωμάτιο. Εξοινομήστε ενέργεια, σκεπτόμενοι το περιβάλλον. 
  • Μην μετακινείτε τις ξαπλώστρες, τα τραπέζια, καθώς και άλλα έπιπλα στον χώρο του pool bar.
  • Αν παρουσιάσετε συμπτώματα της Covid-19, παρακαλώ ενημερώστε αμέσως την υποδοχή και παραμείνετε στο δωμάτιό σας.
  • Δοκιμάστε τα πιάτα μας, μαγειρεμένα αποκλειστικά από τοπικά προϊόντα και απολαύστε δροσερά ροφήματα και κοκτέιλ στον χώρο της πισίνας. Το ωράριο λειτουργίας είναι 11:00 π. μ.-11:00 μ.μ.
  • Επισκεφτείτε την πισίνα μας για δροσιστικές αποδράσεις. Το ωράριο λειτουργίας είναι 10:00 π.μ.- 8:00 μ.μ.
  • Επισκεφτείτε την αίθουσα σπα, η οποία διαθέτει υδρομασάζ, σάουνα, καθώς και υπηρεσίες μασάζ, για απόλυτες στιγμές χαλάρωσης. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν.
espa-banner

       Βρείτε μας στα Social Media

        ©2022 Akrolithos Luxury Suites.             

All Rights Reserved. Created by Merlin